Gezin

De financiele stabiliteit van uw gezin kan je best goed verzekeren! Eerst en vooral is er de Familiale Verzekering die uw beschermt tegen mogelijke vergoedingen die u zou moeten betalen wanneer uw gezin de ongelukkige veroorzaker is van schade bij iemand of aan iets.
De BA-verzekering gezin (BA staat voor burgerlijke of burgerrechtelijke aansprakelijkheid), beter gekend als de familiale verzekering, vergoedt de schade waarvoor u in uw privéleven burgerlijk aansprakelijk bent wanneer die schade aan een derde veroorzaakt is buiten uw contractuele verplichtingen.

Deze verzekering vergoedt, na aftrek van een eventuele franchise, de lichamelijke letsels (een verwonding bijvoorbeeld) of de materiële schade (beschadiging van goederen) die u in het kader van uw privéleven aan een derde hebt toegebracht.
Deze verzekering dekt de schade die door u - of door personen die bij u inwonen veroorzaakt werd maar ook door uw babysit in de uitoefening van hun functie, of door uw huisdieren. De dekking geldt meestal wereldwijd.
Als bescherming van uw vermogen is ze een absolute "must" voor iedereen, met of zonder kinderen!

Engelsenlaan 28  -  9600 RONSE     Tel:   +32 (0) 55/20 93 33    Fax:   +32 (0) 55/20 93 35      sabine.petit@compaqnet.be   FSMA: 021712A   AssurMiFID-gedragsregels